Een ballonvaart met 8 personen van uw familie of een groep vrienden maken zonder andere passagiers in de luchtballon? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij maken veel privé ballonvaarten ter gelegenheid van huwelijksjubileums, verjaardagen, schoolexamens of als dank voor extra bewezen diensten.

Hoe gaat een Luchtballonvaart voor 8 personen in zijn werk?

Rond het middaguur van de dag van de afspraak nemen we met u contact of ook het weer wil meewerken aan een geslaagde ballonvaart. Mocht het weer onverhoopt niet geschikt zijn om te ballonvaren dan maken we gelijk met u een nieuwe afspraak.

Gaat de luchtballonvaart wel door dan verzamelen we op de afgesproken plek. Dat kan bij u in de tuin zijn of bij de buurman met een weiland. Heeft u zelf geen locatie waar we kunnen opstijgen dan hebben we vast nog wel een van onze vaste opstijgplekken in de buurt o.a. Geleen, Sittard, Landgraaf, Valkenburg, Thorn, Eijsden, Roermond en diverse meer.

We maken de ballon klaar voor vertrek waarbij u kan helpen als u dat leuk vind en zodra de ballon gevuld is met lucht zijn we klaar voor vertrek.

De bestemming van een ballonvaart is altijd van A naar onbekend. Een avontuur waar u nog lang zal van nagenieten en u verbaasd zal laten staan wat er allemaal te zien is in uw eigen omgeving. Ballonvaren met een 8 persoons luchtballon is wel zo gaaf, u ballonvaart met uw eigen bekende in een mand! Vergeet niet een foto en/of film camera mee te nemen!

Is mijn locatie geschikt?
Om de luchtballon veilig op te laten stijgen is een grasveld ter grootte van ongeveer 60 x 60 meter nodig. Uiteraard vrij van obstakels zoals bomen en lichtmasten. Het veld moet goed toegankelijk zijn voor onze bus en aanhanger. In de directe omgeving mogen geen windmolens, hoogspanningsmasten of hoge obstakels staan. Neem voor meer informatie over de geschiktheid van je eigen opstijglocatie contact ons op 043 – 56 90 145 . We bespreken graag de mogelijkheden met je.